Over ons

BEAUTY HUIS

Beauty Huis is gelegen aan de Rijksweg Zuid 38 in Sittard en heeft voor haar bezoekers parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Indien het parkeerterrein van Beauty Huis vol is, kunt u uw auto tegen betaling parkeren op de Rijksweg Zuid of op het nabij gelegen parkeerterrein Mgr. Claessenstraat.

BEDRIJFS FILOSOFIE

Where beauty begins …

Luxe, gastvrijheid, genieten en met het gemak van alles onder één dak, dát is Beauty Huis.
Bij ons vindt u alles wat u zoekt op het gebied van schoonheid, wellness, huidverbetering, anti-aging, top producten en lifestyle. De beste huid coaches, geavanceerde en effectieve behandelingen en een persoonlijke benadering. Met onze kennis en passie biedt Beauty Huis u de laatste trends in de branch.

Onze liefde voor de huid dragen we graag over aan onze klanten. Wij worden op topniveau opgeleid en blijven geschoold. Zo is onze kennis altijd up-to-date. Uw huid is dus in goede handen bij Beauty Huis.

Producten
In ons instituut werken we alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmetische behandelingen werkt Beauty Huis met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en uw dagelijkse verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in ons instituut.

 

Tot snel!

Laura Brink

Eigenaresse, schoonheidsspecialiste, acné specialiste en Cenzaa Huid Expert

Drs. Roger Kroll

Cosmetisch arts BIG geregistreerd
× Whatsapp ons