Wimpers en Wenkbrauwen

Fabelash Lash Volume Lift

Wimperlifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift en een boost geeft. Hierbij zijn geen wimperextensions nodig, wij werken met uw eigen wimpers. De behandeling duurt slechts 60 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren. Het effect van de behandeling blijft ongeveer 6 weken zichtbaar; dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.

Voordelen van een wimperlifting

* U hoeft geen wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling
* Voelt licht en natuurlijk aan
* Ogen lijken groter
* Geeft een natuurlijke uitstraling
* Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
* Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wanneer kunt u geen wimperlift behandeling ondergaan  ?

* Als u een infectie heeft van de Zeis klieren (bekend als “een strontje”)
* Als uw wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecia of chemotherapie
* Indien u lijdt aan conjunctivitis
* Indien ulijdt aan trichotillomanie
* Als u zwanger bent
* Indien u borstvoeding geeft
* Indien u heel extreem korte of heel extreem fijne wimpers heeft

Wanneer u last heeft van onderstaande aandoeningen is het WEL MOGELIJK om een wimperlift behandeling te ondergaan :
* Droge ogen syndroom
* Wanneer u veel last heeft van allergieën.

De behandeling
Indien u contactlenzen draagt dient u deze voorafgaand aan de behandeling te verwijderen. Eventuele make-up wordt verwijderd en de wimpers worden met een speciale cleanser schoongemaakt.

De onderste wimpers worden afgedekt met speciale tape om te voorkomen dat deze vastplakken aan de siliconen pads, u dient uw ogen gesloten te houden gedurende de behandeling.

Er wordt bepaald welke siliconen pads het meest geschikt zijn voor uw wimpers en deze worden bevestigd op uw ooglid. Uw wimperhaartjes worden één voor één bevestigd op de siliconen pads. Er wordt in drie fasen de Wimperlift aangebracht (de inwerktijden zijn afhankelijk van de lengte en dikte van uw wimpers). Einde van de behandeling. De siliconen patches worden losgemaakt van uw oogleden en uw wimpers worden gekamd. U mag direct na de behandeling niet in uw ogen wrijven en gedurende 48 uur niet in contact komen met water. 

Brow Shaping & Tinting

Wenkbrauwen… altijd lastig. Vooral als het gaat om de vorm, make-up en natuurlijk het ontharen. De perfecte wenkbrauw is namelijk voor iedereen verschillend. De één houdt juist van dik, de andere heeft ze liever dun. Wenkbrauwen karaktiseren je gezicht en geven het een bepaalde uitstraling. Maak één verkeerde stap en je creëert al gauw een verkeerde look.
Beauty Huis epileert, harst en verft uw wenkbrauwen en creëert zo de perfecte look voor uw gezicht.

Tips voor thuis verdeeld in drie cruciale onderdelen…

Shapen
Voor het shapen van je wenkbrauw bestaat een eenvoudig trucje. Neem een potlood en houd deze verticaal naast je neus. Bij de bovenkant van het potlood hoort je wenkbrauw te beginnen. Verschuif het potlood (nog steeds naast je neus) nu op zo’n manier dat het in een diagonale lijn over je pupil heen reikt. De plek die de bovenkant van je potlood nu aanwijst, is de plek waar je wenkbrauwboog hoort te zitten. Verschuif het potlood vanaf je neus nog een slag, naar de buitenkant van je oog. Het uiteinde van het potlood wijst nu naar het punt waar je wenkbrauw zou moeten eindigen.

Ontharen

Er zijn talloze manieren om te ontharen, maar het goedkoopst en makkelijks blijft het ontharen met een pincet. Meestal is de ‘mooie vorm’ van de wenkbrauw wel een beetje te zien. Houd de shape die je bij de vorige stap hebt gehanteerd aan. Eventueel kun je de drie punten van de vorige stap markeren op je wenkbrauw. Pluk alleen haren aan de onderkant van je wenkbrauw weg en shape zoals je het hebt gemarkeerd. Trek de haren uit in de richting die ze groeien.

Opmaken

Voor het opmaken van je wenkbrauwen zijn veel tools. Als je je wenkbrauwen op wil maken kun je het beste gebruik maken van een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. In plaats van wenkbrauwpoeder kun je ook een mooie ogenschaduw gebruiken in de kleur van jouw wenkbrauwharen.

× Whatsapp ons