Wimpers en Wenkbrauwen

Lash Volume Lift

Wimperlifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift en een boost geeft. Hierbij zijn geen wimperextensions nodig, wij werken met uw eigen wimpers. De behandeling duurt slechts 60 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren. Het effect van de behandeling blijft ongeveer 6 weken zichtbaar; dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.

De behandeling
Indien u contactlenzen draagt dient u deze voorafgaand aan de behandeling te verwijderen. Eventuele make-up wordt verwijderd en de wimpers worden met een speciale cleanser schoongemaakt.

De onderste wimpers worden afgedekt met speciale tape om te voorkomen dat deze vastplakken aan de siliconen pads, u dient uw ogen gesloten te houden gedurende de behandeling.

Er wordt bepaald welke siliconen pads het meest geschikt zijn voor uw wimpers en deze worden bevestigd op uw ooglid. Uw wimperhaartjes worden één voor één bevestigd op de siliconen pads. Er wordt in drie fasen de Wimperlift aangebracht (de inwerktijden zijn afhankelijk van de lengte en dikte van uw wimpers). Einde van de behandeling. De siliconen patches worden losgemaakt van uw oogleden en uw wimpers worden gekamd. U mag direct na de behandeling niet in uw ogen wrijven en gedurende 48 uur niet in contact komen met water. 

Boek nu

Brow Shaping & Tinting

Wenkbrauwen… altijd lastig. Vooral als het gaat om de vorm, make-up en natuurlijk het ontharen. De perfecte wenkbrauw is namelijk voor iedereen verschillend. De één houdt juist van dik, de andere heeft ze liever dun. Wenkbrauwen karaktiseren je gezicht en geven het een bepaalde uitstraling. Maak één verkeerde stap en je creëert al gauw een verkeerde look.
Beauty Huis epileert, harst en verft uw wenkbrauwen en creëert zo de perfecte look voor uw gezicht.

Boek nu

Losse behandelingen

× Whatsapp ons