Upgrades

Behandelingen

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen.

Cupping massage

Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Ampullen

Intense Firming

Intense Firming is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties. Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik van Intense Firming verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect. Intense Firming is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten met het resultaat als van een gevanceerde shocktreatment.

Acne & Clearify

Acne & Clearify Ampul zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat gevulde sfingolipide-liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Het lipidecomplex van de liposomen is zodanig samengesteld, dat het gunstig werkt op de lipidebarrière in de hoornlaag. De zwavelhoudende aminozuren brengen een onrustige huid met acne en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Vinolin

De geconcentreerde extracten in Vinolin zijn gemaakt van wijnbladeren. De schil van de rode druif bevat een zeer werkzaam concentraat van polyphenolen en resveratrol. Deze combinatie kalmeert, verzacht, regenereert en revitaliseert de huid. Vitale aminozuren hebben een positieve en regulerende werking. De kalmerende en voedende eigenschappen van de polyphenolen en de huidversterkende, licht adstringerende effecten van resveratrol geven binnen korte tijd een merkbaar stralend en vitaal effect.

Whitening & Brightening

Het Whitening & Brightening ampul heeft een zeer doeltreffende werking en is perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen. Door in kuurverband te werken met het Whitening & Brightening ampul vervagen donkere plekken op het gezicht enhanden op een veilige manier. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

Maskers

Botuline Beauty Therapy Face

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Botuline Look Therapy Eye

Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. Dit speciale oogcontourmasker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen.

Age Reduce Modelage Masq

Een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker. De poriën van de huid openen zich waardoor intensieve werkstoffen beter worden opgenomen. Het zorgt voor een de huid een gladde, stevige en elastische huid.

• Het masker functioneert als katalysator.
• De warmte die door het masker wordt overgedragen op de huid, normaliseert de zweet- en talgklierfunctie.
• Het warmer worden van de huid stimuleert de bloedcirculatie en ondersteunt de opname van de werkstoffen.
• Tevens wordt de lymfecirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
• Door de warmteafgifte van het masker ontstaat er een betere stofwisseling.
• De huid is in staat het vocht beter vast te houden en het masker zorgt voor een gladde, stevige en elastische huid.

Couperose & Rosacea Masq

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidondersteunende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit! Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.

Nutri Care Vitamin Gold Masq

Een hoogwaardig peel-off gelaatsmasker met krachtige eigenschappen verjongt de huid en geeft haar een ultieme boost. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. Het zuivere goud en het innovatieve, 100% natuurlijke parelpoeder bestaat uit 17 aminozuren en meer dan 30 mineralen en zorgt voor stimulatie van de collageenproductie en heeft een anti-aging werking. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Deze ultieme huidvernieuwingsbooster is geschikt voor ieder huidtype en met name ideaal voor de doffe en vermoeide huid.

Advanced Eye Contouring Masq

Het Cenzaa Eye Contour Masq kan prachtig ingezet worden bij de eerste rimpelvorming rondom de ogen. Het zorgt voor een optimale bevochtiging van de opperhuid waardoor fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels verzachten.

Advanced AHA Contouring Masq

Decolleté AHA Contouring Masq bevat een hoog gehalte groene thee. Groene thee bevat sterke antioxidanten die ons lichaam beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dankzij het ondersteunende vermogen en de kalmerende werking ziet de huid bij de hals en decollete er na de behandeling er zichtbaar stralender en gladder uit.

× Whatsapp ons