Upgrade je behandeling

Acne & Clearify ampul

Acne & Clearify Ampul zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat gevulde sfingolipide-liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Het lipidecomplex van de liposomen is zodanig samengesteld, dat het gunstig werkt op de lipidebarrière in de hoornlaag. De zwavelhoudende aminozuren brengen een onrustige huid met acne en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Intense Firming ampul

Intense Firming is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties. Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik van Intense Firming verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect. Intense Firming is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten met het resultaat als van een gevanceerde shocktreatment.

Rosacea & Couperose ampul

Het Couperose & Rosacea-ampul bevat een hoge dosis Relavitin. Deze werkzame stof wordt gewonnen uit groene algensoorten die in de Méditerranée gedijen. Relavitin is de perfecte werkstof voor probleemhuiden, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid, roodheid en ontstekingen worden sterk verminderd door het gebruik van deze Couperose & Rosacea ampul. Binnen enkele weken is de huid zichtbaar tot rust gekomen en is de huidconditie met 48% verbeterd.

Brightening ampul

Het Whitening & Brightening ampul heeft een zeer doeltreffende werking en is perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen. Door in kuurverband te werken met het Whitening & Brightening ampul vervagen donkere plekken op het gezicht enhanden op een veilige manier. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

Timeless Caviar ampul

Het Timeless Caviar ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen die vrijwel gelijk zijn aan de vitaliserende eigenschappen in een jeugdige huid. Timeless Caviar ampullen zijn met name ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is. Binnen enkele weken neemt rimpelvorming en vaalheid door vermoeidheid zichtbaar af. De huid krijgt haar jeugdige, vitale glans en souplesse terug.

MARC INBANE Tanning Spray

De natural tanning spray van MARC INBANE zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

gezicht/hals €10,00
gezicht/hals na behandeling €5,00

gezicht/hals/decollete €15,00
gezicht/hals/decollete na behandeling €10,00

Modelage Masker

Door het modellerende en verwarmende effect van het masker worden onderliggende werkstoffen maximaal opgenomen en krijgt de huid een prachtige rozige gloed.

Botuline Beauty Therapy

Dit bijzondere gelaatsmasker bestrijdt rimpels op aanzienlijke wijze. Het Botuline eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker, jonger en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekende masker om de huid weer optimaal te hydrateren.

Botuline Look Therapy

Dit speciale oogcontour masker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen. Het Botuline eiwit voorkomt het samentrekken van oogrimpels. Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uit zien.

Hyaluron Therapy

Dit product bestaat uit zuivere Hyaluron. Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Hyaluron Therapy zorgt dat het vocht gehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd. Dit product is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de ouder wordende huid.

Upgrade Diamond Touch

Revolutionair resultaat in maar 15 minuten? Een specialistische behandeling uitgevoerd door ons met het high-tech Diamond Touch apparaat. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met diamanten, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid.

Upgrade Micro-Needling

Met de Micro-Needling behandeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Het resultaat? Vermindering van lijntjes, een mooie huidstructuur, verzacht en vermindert littekens en zorgt voor een stralende teint.

Upgrade Bindweefselmassage

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Upgrade Cupping gezichtsmassage | 15min

Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

× Whatsapp ons