Seasons 2020

Dutch Art Treatment

Fine art for your skin, maximaal resultaat – pure luxe – 100% Nederlandse roots

Rembrandt zette in de Gouden Eeuw de kunstwereld op z’n kop. Ook Cenzaa staat samen met haar huidspecialisten voor vernieuwing, kwaliteit en echt vakmanschap. In het Rembrandtjaar – 350 jaar na zijn dood – eren wij zijn meesterwerken met een unieke gezichtsbehandeling met groots effect en baanbrekende innovaties. Ontdek maximaal resultaat voor jouw huid en pure luxe met 100% Nederlandse roots.

Highlights & Effects

Warm Delfts Ritueel

Droom weg met een scrubmassage en de voedende Porcelain Clay rugpakking met krachtige mineralen. (Aanrader voor ultieme ontspanning – alleen bij de 90 min. treatment.)

Dieptereiniging en zuurstofimpuls

Krachtige dubbele reiniger en een revolutionair gezichtsmasker met de Spicy Skin Shock. Stimuleert de celactiviteit en doorbloeding maximaal.

Diamond Gem ampoule therapy

Een ode aan Amsterdam: city of diamonds. Een huidverbeterende edelsteenmassage – verrijkt met een hooggeconcentreerd, op maat afgestemd ampul – zorgt voor een prachtige natuurlijke glow en vitaliserende boost.

Rembrandt massage

Een bijzondere penselenmassage die de huid ontstrest en energie geeft. (In de 90 min. treatment ontvang je daarnaast een uitgebreide oliemassage.)

Gold Collagen Mask

Dé krachtpatser voor een egaler huidbeeld. Dit masker verkleint rimpels driedimensionaal, het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, verjongt en verstevigt de huid.

Royal touch up

Deze luxe finish geeft jou net zo’n sprankelde look als onze koningin Máxima. Een touch up vol allure, rijke aroma’s en glamour als perfecte afsluiter!

Jij gaat na afloop van deze luxe 60 of 90 minuten Dutch Art Facial Treatment naar huis met een 100% zichtbaar stralende huid en een professioneel en persoonlijk huidadvies op maat.

× Whatsapp ons