Acne

Acne behandeling

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren en begint meestal in de puberteit, en kan als cosmetisch en psychisch storend worden ervaren.

Een acne huid is vet en glimt vaak en er zijn meerdere dingen zichtbaar, puistjes, gesloten comedonen (witte puntjes), open comedonen (zwarte puntjes), papels (rode, pijnlijke knobbels). Acne komt voor in het gelaat, rug, schouders, borst, nek, maar kan ook in de liezen en oksels voorkomen.

Wij kunnen een positieve bijdrage leveren in het verloop van de acne. De behandeling begint altijd eerst met een intake, serie van behandelingen en de juiste verzorgingsproducten voor thuis, eventueel in combinatie met medicatie van huisarts of dermatoloog.

Check bij uw verzekering of u in aanmerking komt voor vergoedingen, vaak is dit het geval als u aanvullend verzekerd bent.

Tip! Boek uw Cenzaa huidverbeterende gezichtsbehandeling.
Met onderstaande gezichtsbehandelingen bereikt u maximaal resultaat in huidverbetering.

  • Acne Clearify Therapy 60 min
  • Fresh & Clean Skin (tot 18 jaar) 30 min
  • Advanced Skin Care 45 min
Lees meer

Diamond Touch Microdermabrasie

Diamond Touch Microdermabrasion

Het behandelprogramma à la 2020. Deze gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door de Cosmedical Therapist. Maximale verbetering van de huidstructuur wordt bereikt met Microdermabrasion en Serum Infusion. Het eindresultaat; een ware firm & lift van de gezichtshuid. Maak kennis met uw nieuwe verslaving.

Ook mogelijk als kuur van 6 behandelingen, 4D Cosmedical, Resurfacing of Remodelling
(bekijk de pdf bestanden op de pagina Kuurprogramma’s Diamond Touch voor opbouw kuur en tarieven)

Diamond Touch vanaf € 35,- als upgrade in je behandeling

Lees meer
× Whatsapp ons