De strijd tegen rimpels

Het is helaas onmogelijk om huidveroudering helemaal te voorkomen, of om huidveroudering terug te draaien. Wel kan het huidverouderingsproces worden vertraagd door middel van een goede huidverzorging. Dit kan in combinatie met het juiste behandelprogramma, cosmedische producten en een goede lifestyle.

Er bestaan twee soorten huidveroudering

 1. Natuurlijke huidveroudering bezorgt ons de eerste rimpeltjes, fijne lijntjes, een dunne huid en minder vet waardoor contouren vervagen.
 2. Externe factoren o.a. veroorzaakt door vrije radicalen en weersomstandigheden. Ook je lifestyle speelt hierbij een belangrijke rol.
 • In de huid is er sprake van een vertraagde celvernieuwing
 • De huid wordt minder doorbloed
 • De productiviteit van cellen neemt af, waardoor collageen en elastine vezels slapper worden
 • De huid vertoont de fijne lijntjes en mist stevigheid

Wat gebeurt er met de huid bij een bindweefselmassage?

Bij een bindweefselmassage ligt de focus op elasticiteit, volume, fijne lijntjes en collageen. Bindweefselmassage is een intensieve behandeling met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren.

Effecten

 • Verbetering van de huidconditie en daardoor huidversteviging
 • Verbetering van de doorbloeding
 • Afname bindweefselspanning
 • Vermindering van rimpeltjes, kraaienpootjes en littekens
 • Positieve invloed op de huidweerstand

Wanneer zie je resultaat?

Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. De bindweefselmassage zal frequent moeten worden uitgevoerd om daadwerkelijk huidverbetering te kunnen generen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Daarna volstaat een behandeling eens per 4 tot 6 weken.

Botuline Beauty Therapy

De Botuline Shock Therapy is een unieke behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. Het Botuline Beauty masker geeft uw huid weer een frisse uitstraling. Samen met actieve bindweefselmassage geeft dit een uiterst liftend effect.