VI Peel

Een mooie en gezonde huid, een leven lang! Een huid die zorgvuldig onderhouden is door het consequente gebruik van peelings en bijbehorende huidverzorgingsproducten blijft er langdurig jeugdig, stralend en gezond uitzien.

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

VOOR WIE IS DE VI PEEL™ GESCHIKT?

Iedereen die graag een gezonde, opvallend stralende en langdurig jeugdig uitziende huid wenst!

WAT DOET DEZE PEELING?

De VI Peel™:

  • Verbetert de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
  • Vervaagt of verwijdert ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten,  pigmentstoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma
  • Verfijnt de grootte van de poriën, voor een gladder uitziende huid
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Stimuleert de huideigen collageen- en elastineproductie, voor een zichtbaar stevigere, jongere huid

WAARVOOR KAN DE VI PEEL™ WORDEN INGEZET?

Acné en onzuiverheden – VÍ Peel PURIFY & PURIFY Precision Plus
werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid. De Precision Plus zetten wij in op acne littekens.

Superieure anti-aging resultaten – VI Peel™ Regular & Precision
helpt bij het verminderen van huidbeschadigingen door de zon en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel™ Precision zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel™ Precision kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Hyperpigmentatie –VI Peel™ Precision Plus
zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING MET DE VI PEEL™ EN IS HET PIJNLIJK?

De VI Peel™-behandeling duurt maximaal 30 minuten. Het gebruik van medicatie vooraf is niet nodig. Bij veel andere peelings is dit wel het geval, waardoor de huid reeds gevoelig is vóórdat de peeling aangebracht gaat worden.

VI Peel™ is een nagenoeg pijnloze behandeling. De huid is namelijk verdoofd binnen 1 minuut. In uitzonderlijke gevallen kan iemand met een heel gevoelige huid een wat lichte prikkeling ervaren. Door het gebruik van een ventilator tijdens de behandeling is dit echter vrijwel direct verholpen.

HOE LANG DUURT DE HERSTELPERIODE?

Een behandeling met VI Peel™  kent een minimale herstelperiode. U geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de behandeling met VI Peel™ zal niemand merken dat u een peeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit, hetgeen bij andere peelings niet het geval is. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na ca. 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.

× Whatsapp ons