Peelings

Bio Peel kruidenpeeling

Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren.VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt!

Peeling varianten

De VI Peel range bestaat uit 5verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn voor het behandelen van vele huidindicaties, zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.

VI Peel regular (anti-aging)

VI Peel Precision (anti-aging extra)

VI Peel Precision Plus (pigmentatie)

VI Peel Purify (acne)

VI Peel Precision Plus (acne littekens)

Snel resultaat met nazorg-kit

Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kitmet‘ pre-soaked towelettes’ (doekjes). De towelettes geven de huid een extra intensieve boost na een VI Peel behandeling en stimuleren de exfoliatie van de huid. Het gebruik van de post-peel thuisbehandeling start op de eerste dag van de peel-behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling.

Voordelen VI Peel

Comfort – de peeling is nagenoeg pijnloos.
Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, hierna kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

Kenmerken

Synergetische mix van actieve ingrediënten voor:

Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma)
Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid
Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
Zuiveren van de huid metacne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen
Stimuleren van huideigen collageenen elastineproductie voor een zichtbaar stevige, jongere huid

Welke peeling is geschikt voor mij?

Anti-aging
VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

Acne en onzuiverheden
VI Peel Purify werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.

Hyperpigmentatie
VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huid
VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

LET OP! deze peelings worden speciaal besteld voor jou, gemaakte afspraken kunnen niet meer geannuleerd worden (wel gewijzigd naar bv. een andere datum). Houd rekening bij het plannen van je afspraak met een besteltijd van een week.

“4-SEASON TREATMENT, PRX-T33 NEEDLE-FREE BIOREVITALIZATION” Een ideale en veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren, ook tijdens de zomermaanden!

Is de zomer een periode waarin u de peeling, fruitzuur- en needling behandelingen liever even stop zet?

Het zou jammer zijn uw huidverbeterende behandelingen uit te stellen tot na de zomer.
Juist omdat je met deze (kuur)behandelingen huidproblemen kan verhelpen en behaalde resultaten kunt behouden.

Wij hebben dé oplossing!

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost en natuurlijke anti-aging. Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

  • Instant boost – na slechts één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit. Hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke glans.
  • Anti-aging – optimaal effect na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

De voordelen van een peeling maar niet de nadelen!

  • direct zichtbaar effect
  • geen frosting, geen vervelling
  • geen downtime
  • werkt in synergie met ander esthetische behandelingen zoals bv. microneedling
  • natuurlijke stimulatie zonder beschadiging van de huid
  • aanmaak collageen en elastine vezels
  • geschikt voor alle huidtypen
  • breed inzetbaar; geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd

Prijs losse behandeling (ca. 30min) €99,00 incl. HomeCare sachets

Prijs kuur 4 behandelingen €425,00 inclusief de WiQo Moisturizing Face Cream 50ml en de WiQo Smoothing Face Fluid 30ml twv €140,00 !

× Whatsapp ons