Pedicure en Manicure

Wij hebben in onze agenda plaats voor u gereserveerd. Plotseling ontstane ruimte kan niet meer worden ingevuld, waardoor onze tijd verloren gaat. Indien u een afspraak niet tijdig annuleert (minimaal 24 uur van te voren) zijn wij helaas genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Basis Pedicure

Voetverzorging bestaande uit nagels knippen, nagelriem verzorging, eeltverwijdering, frezen van de nagels en eeltlocaties, nagelomgeving reinigen, desinfecteren en een verzorgende crème.

Max. behandeltijd 30 minuten
iedere 15 min extra tegen meertarief van €7,50

Boek basis pedicureBoek basis pedicure met voetmassage +/-15minBoek pedicure met lakkenBoek pedicure met gellak

Pedicure Plus+

Voetverzorging bestaande uit een voetenbad, peeling, nagels knippen, nagelriem verzorging, eeltverwijdering, frezen van de nagels en eeltlocaties, nagelomgeving reinigen en een verzorgende crème.

Max. behandeltijd 45 minuten
iedere 15 min extra tegen meertarief van €7,50

Boek pedicure plus+Boek Pedicure Plus+ met voetmassage +/-15minBoek pedicure Plus+ met lakkenBoek pedicure plus+ met gellak

Losse behandelingen voeten

Medisch Pedicure

Onze medisch pedicure Angelique Borger, ProVoet gecertificeerd, staat klaar voor al uw voetproblemen! Beauty Huis heeft contracten met diverse podotherapeuten.

Wij zijn gespecialiseerd in
diabetische voet – reumatische voet – verwaarloosde voet – likdoorns – ingroeiende nagels – schimmelnagels – nagelreparatie bij inscheuren

Boek Medisch Pedicure Diabetes MellitusMedisch Pedicure Reuma Artritis

Anti- schimmelnagel behandeling

Er zijn hele goede producten om een schimmelinfectie aan te pakken. Naast het gebruik van deze producten is het belangrijk om 1x per 6 weken de nagels dunner te laten frezen zodat het product gemakkelijker door de nagel kan dringen. Consequent elke dag behandelen is van belang om de behandeling goed te doen slagen.

Duurt het behandelen van de nagels je te lang en wil je onbezorgd met slippers kunnen lopen. Dan is het ook mogelijk om een camouflerende gel aan te laten brengen. Deze gel is elastisch en past zich tijdens het bewegen van de voet aan. Deze gel heeft een antibacteriële en mycotische werking en is dus niet alleen cosmetisch corrigerend maar behandeld tegelijkertijd de schimmel.

Voetreflex Massage

Voetreflexologie weerspiegelt het gehele lichaam op de voeten. De filosofie erachter is dat bepaalde organen en lichaamsdelen/systemen in verbinding staan met specifieke zones op de voet (de zogenoemde reflexzones)

Door allerlei oorzaken, zoals b.v. langdurig hoge werkdruk, verkeerde (werk)houding/voeding, mentale belasting, trauma’s e.d., ontstaan blokkades. Bij te veel blokkades is het lichaam niet meer in staat zichzelf te herstellen, waardoor een orgaan of lichaamssysteem niet meer goed functioneert en klachten geeft.

Massage op de reflexzones en drukpunten van de voet stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Wratten behandeling met cryotherapie

Cryotherapie (bevriezen) is de methode bij uitstek om wratten te behandelen. Tot nu gebeurde dat vooral bij de huisarts en bij de dermatoloog. Beauty Huis kan effectief en veilig de voetwratten verwijderen met de cryopen, de nieuwste technologie op het gebied van cryotherapie.

Omdat er in de meeste gevallen eerst eelt moet worden verwijderd, zijn patiënten met voetwratten bij ons op het juiste adres. Behandelingen met de cryopen zijn heel effectief en gebeuren tot op de millimeter nauwkeurig, zonder gezond weefsel te beschadigen. Daarom zijn deze behandelingen nagenoeg pijnloos, waardoor langer en dieper effectief behandeld kan worden. Hierdoor volstaan meestal 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken. Er is geen nazorg nodig, want er ontstaan geen wonden.

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten en bedraagt €17,50 per sessie.

Tijdens deze behandeling wordt eerst het aanwezige eelt verwijderd, alle aanwezige wratten worden behandeld en zo nodig drukvrij gelegd.

Boek cryotherapie

Manicure

Handverzorging bestaande uit handen reinigen, nagels vijlen, nagels polijsten, verzorging van de nagelriemen, blanke lak en handcrème.

Boek manicureBoek Manicure met gellakBoek Manicure met paraffinebad

Manicure Plus+

Handverzorging bestaande uit een paraffinebad, nagels vijlen, nagels polijsten, verzorging van de nagelriemen, lakken van de nagels in een kleur naar keuze en een handcrème.

Boek Manicure Plus+Boek Manicure Plus+ met gellak

Losse behandelingen handen

× Whatsapp ons