Milde Peels

Bio Peel kruidenpeeling

Onze Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

“4-SEASON TREATMENT, PRX-T33 NEEDLE-FREE BIOREVITALIZATION” Een ideale en veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren, ook tijdens de zomermaanden!

Is de zomer een periode waarin u de peeling, fruitzuur- en needling behandelingen liever even stop zet?

Het zou jammer zijn uw huidverbeterende behandelingen uit te stellen tot na de zomer.
Juist omdat je met deze (kuur)behandelingen huidproblemen kan verhelpen en behaalde resultaten kunt behouden.

Wij hebben dé oplossing!

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost en natuurlijke anti-aging. Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

  • Instant boost – na slechts één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit. Hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke glans.
  • Anti-aging – optimaal effect na een kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

De voordelen van een peeling maar niet de nadelen!

  • direct zichtbaar effect
  • geen frosting, geen vervelling
  • geen downtime
  • werkt in synergie met ander esthetische behandelingen zoals bv. microneedling
  • natuurlijke stimulatie zonder beschadiging van de huid
  • aanmaak collageen en elastine vezels
  • geschikt voor alle huidtypen
  • breed inzetbaar; geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd

Prijs losse behandeling (ca. 30min) €99,00 incl. HomeCare sachets

Prijs kuur 4 behandelingen €425,00 inclusief de WiQo Moisturizing Face Cream 50ml en de WiQo Smoothing Face Fluid 30ml twv €140,00 !

× Whatsapp ons