Medisch Pedicure en Manicure

Wij hebben in onze agenda plaats voor u gereserveerd. Plotseling ontstane ruimte kan niet meer worden ingevuld, waardoor onze tijd verloren gaat. Indien u een afspraak niet tijdig annuleert (minimaal 24 uur van te voren) zijn wij helaas genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Manicure Basis

Handverzorging bestaande uit handen reinigen, nagels vijlen, nagels polijsten,
verzorging van de nagelriemen, blanke lak en handcrème.

Manicure Luxe

Handverzorging bestaande uit een manicure badje, nagels vijlen, nagels polijsten, verzorging van de nagelriemen, lakken van de nagels in een kleur naar keuze en een handcrème.

Pedicure Basis

Voetverzorging bestaande uit nagels knippen, nagelriem verzorging, eeltverwijdering, frezen van de nagels en eeltlocaties, nagelomgeving reinigen, desinfecteren en een korte voetmassage met een verzorgende crème.

Max. behandeltijd 45 min, iedere 15 min extra tegen meertarief van €7,50.

Pedicure Luxe

Voetverzorging bestaande uit een voetenbad, peeling, nagels knippen, nagelriem verzorging, eeltverwijdering, frezen van de nagels en eeltlocaties, nagelomgeving reinigen, blanke lak en een korte voetmassage met een verzorgende crème.

– indien u het vermoeden heeft van een schimmelinfectie vragen wij u uw eigen lak mee te nemen
– wenst u een kleurlak dan verzoeken wij u dit bij te boeken via ‘nagels lakken tijdens pedicure’ of dit aan te geven bij uw boeking (tarief €5,00).

Max. behandeltijd 60 min, iedere 15 min extra tegen meertarief van €7,50.

Voor de mannen geldt een extra voetmassage ipv nagels lakken !

Gellak voor handen en voeten

LCN staat voor innovatie en superieure kwaliteit, in het bijzonder op het gebied van lichtuithardende gels. De UV Gels zijn gebaseerd op materialen uit de tandheelkunde. Goed verdraagbare kunstharsen zijn ontworpen voor gebruik op natuurlijke nagels. De kunststoffen zijn reukloos en bio compatibel.

Gellak in combinatie met een manicure/pedicure behandeling voor aantrekkelijke prijzen, zie tarieven op onze website ! Met de gellakken van LCN geniet u 4-6 weken lang van mooie gelakte teennagels, gellak op vingernagels blijft gemiddeld 2 weken mooi.

Liever een French manicure/pedicure, ook dit is mogelijk met de gellak van LCN !

Medisch Pedicure

Onze medisch pedicure Angelique Borger, ProVoet gecertificeerd, staat klaar voor al uw voetproblemen,

–  diabetische voet
– reumatische voet
– verwaarloosde voet

Maar ook voor,

– likdoorns
– ingroeiende of ingegroeide nagels
– nagelreparatie bij inscheuren

Beauty Huis heeft contracten met diverse podotherapeuten.

Anti- schimmelbehandeling

Er zijn hele goede producten om een schimmelinfectie aan te pakken. Naast het gebruik van deze producten is het belangrijk om 1x per 6 weken de nagels dunner te laten frezen zodat het product gemakkelijker door de nagel kan dringen. Consequent elke dag behandelen is van belang om de behandeling goed te doen slagen.
Duurt het behandelen van de nagels je te lang en wil je onbezorgd met slippers kunnen lopen. Dan is het ook mogelijk om een camouflerende gel aan te laten brengen. Deze gel is elastisch en past zich tijdens het bewegen van de voet aan. Deze gel heeft een antibacteriële en mycotische werking en is dus niet alleen cosmetisch corrigerend maar behandeld tegelijkertijd de schimmel.

Wrattenbehandeling

Cryotherapie (bevriezen) is de methode bij uitstek om wratten te behandelen. Tot nu gebeurde dat vooral bij de huisarts en bij de dermatoloog. Beauty Huis kan effectief en veilig de voetwratten verwijderen met de cryopen, de nieuwste technologie op het gebied van cryotherapie.

Omdat er in de meeste gevallen eerst eelt moet worden verwijderd, zijn patiënten met voetwratten bij ons op het juiste adres. Behandelingen met de cryopen zijn heel effectief en gebeuren tot op de millimeter nauwkeurig, zonder gezond weefsel te beschadigen. Daarom zijn deze behandelingen nagenoeg pijnloos, waardoor langer en dieper effectief behandeld kan worden. Hierdoor volstaan meestal 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken. Er is geen nazorg nodig, want er ontstaan geen wonden.

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten en bedraagt €17,50 per sessie.

Tijdens deze behandeling wordt eerst het aanwezige eelt verwijderd, alle aanwezige wratten worden behandeld en zo nodig drukvrij gelegd.

× Whatsapp ons