Massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.
De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Ook ontstaat hierdoor een betere doorbloeding in de spieren en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden.

Sportmassage

Een sportmassage is een snellere en diepere massage die er onder andere op gericht is om de bloedsomloop in de spieren te stimuleren om zo een sneller herstel van het lichaam te bevorderen. Dit zorgt voor een verbetering van de lichamelijke conditie en/of om eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen. Sportmassage is een goede manier om het herstel na inspanning te bevorderen en dient als hulp ter voorbereiding op belasting en inspanning.

Hotstone Massage

Een hotstone massage is een rug- of lichaamsmassage met warme lavastenen. Een heerlijke en effectieve massage door de combinatie van warmte en beweging. Afgewisseld met diverse ontspannende en intensieve massagetechnieken is de hotstone massage een bijzondere ervaring.

Voetmassage
Een voetmassage heeft tot doel het bewerken van de voetspieren en het stimuleren van de bloedsomloop in de voet. Tevens wordt tijdens de voetmassage de lymfe gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Voetmassage kan een stimulerend effect hebben maar ook een ontspannend effect.Wij geven massages aan zowel dames als heren.

Cupping gezichtsmassage
Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Onze massages zijn NIET erotisch getint !
Wij verzoeken u vooraf thuis te douchen i.v.m. de hygiëne voorschriften.

× Whatsapp ons