Cenzaa Skin Therapist

Wil jij op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende en gezonde huid? Maak dan kennis met de Dermapen4! Deze geweldige innovatie op het gebied van microneedling heeft alle facetten in zich om elke huidwens of vele huidproblemen deskundig en resultaatgericht te behandelen. En dat zonder operatie!Een prachtige behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is. Wij zijn razend enthousiast!

Wil je graag direct meer informatie?

Indicaties

Anti-aging – Huidverjonging – Rimpels – Lijntjes – Littekens/striae – Grove poriën – Acne – Pigmentatie – Couperose – Rosacea

 

Effecten van een behandeling met de Dermapen

De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid strakker, gladder en steviger wordt.

 • Vermindering van rimpels
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering van diffuse roodheid
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimulatie doorbloeding
 • Verdunning van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Wat doet de Dermapen4 met je huid?

De Dermapen4 maakt met loodrechte, trillende bewegingen en miniscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt.

Mogelijke huidreacties na je behandeling met de Dermapen

 • Tot 24 uur na de behandeling; kan je huid rood zijn, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid aanwezig zijn
 • 1-2 dagen na de behandeling; kan er nog lichte roodheid zijn, bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk en een droog/ strak gevoel
 • 2-3 dagen na de behandeling; verdwijnen de bloedpuntjes en de eventuele zwelling, verminderd de jeuk en lichte schilfering
 • 3-4 dagen na de behandeling; mogelijk ziet je huid er droog uit

4-5 dagen na de behandeling; Je huid is volledig hersteld en functioneert normaal

Dermapen4 behandeling

Reinigen – Micro-needling met de Dermapen4 – Hyla Active 3D Sculptured Mask – Bescherming

 

AANRADER ! in combinatie met Diamond Touch Microdermabrasie en Uber Pro Peel

Personal Peel Program 360

Fruitzuren zijn natuurlijk voorkomende bestanddelen, welke al eeuwen gebruikt worden om de huid er beter uit te laten zien. Er zijn verschillende soorten fruitzuren zoals AHA’s & BHA’s. Deze fruitzuren in combinatie met onze Diamond Touch Microdermabrasie zijn een doeltreffend en fantastisch wapen tegen huidveroudering.

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen door in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), melkzuur, amandelzuur of salicylzuur.

Personal Peel Program 360 (60min)

Huidanalyse – Reiniging – Diamond Touch Microdermabrasie – customized Peeling Program – Serum, dag/nachtverzorging en oogcrème

Boek nu (losse behandeling)
Boek nu (kuur 4 behandelingen)

Personal Peel Program 360 in kuurverband

De Peel Program 360 kuurbehandeling is de bron van verjonging! Een kuur bestaat uit 4 behandelingen waarbij fruitzuren en microdermabrasie met een interval van 2 weken worden ingezet.
Voorafgaand aan de kuur begin je eerst 2 weken met de Illuminating Skin Peel 10%. Dit product krijg je gratis bij de kuur.

De intensieve work-out voor je huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Boek je behandeling éénmalig of in kuurverband!

Resultaat Energy Bootcamp

 • Verbetering van de huidconditie
 • Rimpelvermindering
 • Verbetering van de doorbloeding
 • Afname van de bindweefselspanning
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Positieve invloed op de huidweerstand

Energy Bootcamp Treatment (45min)

Huidanalyse – Reiniging – Spicy Skin Shock doorbloedingsmasker – Intense Firming ampul of Mandelico Glow Peel – Cenzaa Bindweefselmassage – Serum, dag/nachtverzorging en oogcrème

Boek nu (losse behandeling)

Energy Bootcamp in kuurverband

Hoewel je met 1 behandeling al verschil ziet, krijg je pas echt resultaat in kuurverband. Net als met sporten, bouw je geen conditie op als je maar 1 keer gaat sporten. Een kuur van 4 behandelingen geeft een prachtig resultaat. Voor sommige indicaties zijn 6 tot 8 behandelingen nodig. De Energy Bootcamp vindt wekelijks plaats.

Boek nu (kuur 4 behandelingen)

Deze luxery behandeling is uw nieuwe verslaving. De natuurlijke mini facelift! Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2® system! De Cenzaa Botuline Beauty Therapy is een intensieve anti-aging behandeling met een natuurlijk mini facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering à la minute toe! De combinatie van het Botuline Beauty Mask en de Diamond Touch Microdermabrasion zorgen voor een frisse uitstraling en geven een uiterst liftend effect.

Botuline Beauty Therapy (90min)

Huidanalyse – Reiniging – Dieptereiniging – Diamond Touch Microdermabrasion – Spicy Skin Shock speciaal doorbloedingsmasker – Intense Firming ampul of Hyaluron Therapy – Botuline Beauty Masker – Nek- en schoudermassage – Serum, dag/nachtverzorging en oogcrème

Boek nu

Resultaat Botuline Beauty Therapy

 • Verbetering van de huidconditie
 • Rimpelvermindering
 • Verbetering van de doorbloeding
 • Afname van de bindweefselspanning
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Positieve invloed op de huidweerstand

Wilt u ook een schonere en zuivere huid zonder ontstekingen, puistjes en roodheid?

Dat kan! Veel pubers, maar ook volwassenen hebben vaak last van acné of hier en daar een puistje met meeëters. Vaak is dit een gevolg van verkeerde producten en agressieve reinigingen, wat het probleem vaak alleen nog maar erger maakt.

Het is niet aan te raden zelf de puistjes of meeëters te verwijderen. Dit werkt ontstekingen in de hand. En er kunnen lelijke diepe littekens ontstaan.

Medicijnen van de huisarts of dermatoloog zijn vaak dermate agressief met allerlei nare bijwerkingen tot gevolg. Dit is dan ook zeker niet aan te raden.

Vergoeding vanuit zorgverzekering mogelijk

Een vergoeding vanuit uw zorgverzekering is mogelijk. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent. Je krijgt dan een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekering.

Acne & Clearify Therapy (60min)

Huidanalyse – Reiniging – Enzym Peeling – AHA Fruitzuurpeeling – Dieptereiniging en onzuiverheden verwijderen – Acne & Clearify ampul – Afsluitende verzorging

Boek nu

Rosacea & Couperose Therapy

Vertoont de huid blijvende roodheid of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten. Door middel van de unieke Cenzaa manuele lymfedrainage versterken we de afvoer van afvalstoffen en verbetert de lymfedoorstroom waardoor de kans op roodheid sterk vermindert.

Rosacea & Couperose Therapy (60min)

Huidanalyse – Reiniging – Milde AHA Fruitzuurpeeling – Healthy Healing Massage lymfedrainage (bij milde couperose een bindweefselmassage) – Rosacea & couperose ampul en het rosacea & couperose masq – Afsluitende verzorging

Boek nu (losse behandeling)

Control your Skin in kuurverband

Wil je je couperose of rosacea echt onder controle houden en verminderen, dan bereik je dat het beste in kuur verband. De Control your Skin kuur bestaat in totaal uit 6 behandelingen.
Bij de kuur krijg je de Silk Tenderness crème gratis.

Combinatie fruitzuren en bindweefselmassage

De combinatie van de Cenzaa fruitzuren, intensieve Bindweefselmassage en het prachtige Cenzaa Eye Contour Masq zorgen voor een frisse uitstraling en creëren een uiterst liftend effect.

Deze behandeling biedt jouw versteviging, spankracht en een stralende oogopslag.
Prachtig mooi om in te zetten voor een bruiloft, feestelijke gelegenheid of voor de feestdagen!

Eye Beauty Flash (30min)

Reiniging van de ogen – Bindweefselmassage rondom de ogen – Fruitzuren rondom de ogen – Ampul – Speciaal Eye Contour Masq – Afsluitende oogverzorging

Eye Beauty Flash kuurverband

De Eye Beauty Flash geeft het meest resultaat als kuur voor huidversteviging rondom de ogen. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen.

Een Eye Beauty Flash kuur bestaat uit 5 behandelingen van 30 minuten. De behandelingen vinden tweewekelijks plaats. Bij de kuur krijg je een gratis Sûpreme Look oogcrème cadeau.

Upgrade je gezichtsbehandeling

De Eye Beauty Flash behandeling kan tijdens iedere gezichtsbehandeling als extra upgrade erbij genomen worden.

Manuele Lymfedrainage

Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling. Deze unieke behandeling met Manuele Lymfedrainage en het Cenzaa Peel off Masq biedt de huid vochtreductie, verfrist de huid en stimuleert de celstofwisseling.

Met deze specialistische unieke manuele lymfedrainage kunnen we vochtwallen onder de ogen bestrijden. Deze behandeling biedt jou vochtreductie, huidherstel en een gekalmeerde huid.

Deze behandeling is prachtig in te zetten als je last hebt van vochtwallen en/of donkere kringen.

Fabulous Eye (30min)

Reiniging van de ogen – Dieptereiniging rondom de ogen – Healthy Healing Massage lymfedrainage – Peel off Masq op de ogen – Afsluitende oogverzorging

Fabulous Eye kuurverband

De Fabulous Eye voor vochtherstel is het mooist in te zetten als kuurbehandeling. Kies voor ‘natuurlijke’ huidverbetering door middel van de Cenzaa Manuele Lymfedrainage in 5 tweewekelijkse behandelingen van 30 minuten. Bij de kuur krijg je een Time Control Therapy box erbij om ook thuis de wallen en donkere kringen te verminderen.

Upgrade je gezichtsbehandeling

De Fabulous Eye behandeling kan tijdens iedere gezichtsbehandeling als extra upgrade erbij genomen worden.

Bindweefselmassage en fruitzuren

Met de Firming & Repair behandeling worden hals en decolleté flink verstevigd en geremodelleerd. Door middel van intensieve overgangstechnieken wordt de huid flink ‘geboost’. De Cenzaa Bindweefselmassage is de manier om ‘ouder’ worden te vertragen. De huid wordt op natuurlijke wijze gelift. Door het stimuleren van bindweefsel houden we onze huid in optimale conditie! De Fruitzuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en rimpels verminderen.

Firming & Repair (30min)

Reiniging hals en decolleté – Ampul – Fruitzuurpeeling – Bindweefselmassage van hals en decolleté – AHA Contouring Masq op hals en decolleté – Afsluitende hals en decolleté verzorging

Firming & Repair in kuurverband

De Firming & Repair geeft het meest resultaat als kuur voor huidversteviging van hals en decolleté. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen.

Een Firming & Repair kuur bestaat uit 4 behandelingen van 30 minuten. De behandelingen vinden tweewekelijks plaats. Bij de kuur krijg je een gratis Microdermabrasion Polish cadeau.

Upgrade je gezichtsbehandeling

De Firming & Repair behandeling kan tijdens iedere gezichtsbehandeling als extra upgrade erbij genomen worden.

Whitening & Brightening

Vertoont je huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

Boek nu (losse behandeling)

Whitening & Brightning in kuurverband

Total Results Kuur van 8 behandelingen + gratis Illuminating Masq voor thuis

Boek nu (kuur 8 behandelingen)
× Whatsapp ons