Botox en Fillers

Het cliché ‘ware schoonheid komt van binnen’ kent inmiddels iedereen. Dat betekent niet dat de buitenkant geen extra aandacht verdient! Wanneer u op zoek bent naar specifieke veranderingen in uw uiterlijk, of u er gewoonweg jonger wilt uitzien, bieden medisch cosmetische behandelingen een uitkomst. Ze kunnen u helpen om beter in uw vel te zitten en zo een boost geven aan uw zelfvertrouwen. Het is van uiterst belang dat deze behandelingen veilig gebeuren en van hoge kwaliteit zijn. In Nederland mogen uitsluitend gediplomeerde artsen deze behandeling uitvoeren. Hiernaast is het van belang dat de arts zich gespecialiseerd heeft in de betreffende behandeling, maar ook dat deze esthetisch inzicht heeft.

Drs. Roger Kroll heeft sinds 1994 een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van huid- en rimpelbehandelingen. Drs. Kroll is directeur van Clinéthique Drs. Kroll, Centum voor Medisch Esthetische Behandeling.

Prijzen zijn een indicatie afhankelijk van hoeveel en welk product er nodig is voor de individuele patiënt.

Wij plaatsen ook botox tegen migraine en overmatig transpireren !

Botox
€ 120,00                        per zone
(voorhoofd
 of fronsrimpel 
of kraaienpootjes)
€ 340,00                        3 zones
(voorhoofd, fronsrimpel en kraaienpootjes)
€ 240,00                         behandeling spanningshoofdpijn
€ 600,00                         beide oksels overmatig transpireren

Fillers 
€ 340,00                        Hyaluronzuur (Belotero) 1,0 ml

Drs. Kroll werkt met hyaluronzuur van Belotero. Dit is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Hyaluron geeft een natuurlijk mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid.

klik hier voor de informatiefolder botox en fillers

× Whatsapp ons