Botox en Fillers

Het cliché ‘ware schoonheid komt van binnen’ kent inmiddels iedereen. Dat betekent niet dat de buitenkant geen extra aandacht verdient! Wanneer u op zoek bent naar specifieke veranderingen in uw uiterlijk, of u er gewoonweg jonger wilt uitzien, bieden medisch cosmetische behandelingen een uitkomst. Ze kunnen u helpen om beter in uw vel te zitten en zo een boost geven aan uw zelfvertrouwen. Het is van uiterst belang dat deze behandelingen veilig gebeuren en van hoge kwaliteit zijn. In Nederland mogen uitsluitend gediplomeerde artsen deze behandeling uitvoeren. Hiernaast is het van belang dat de arts zich gespecialiseerd heeft in de betreffende behandeling, maar ook dat deze esthetisch inzicht heeft.

Drs. Roger Kroll heeft sinds 1994 een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van huid- en rimpelbehandelingen. Drs. Kroll is directeur van Clinéthique Drs. Kroll, Centum voor Medisch Esthetische Behandeling.

Prijzen zijn een indicatie afhankelijk van hoeveel en welk product er nodig is voor de individuele patiënt.

Wij plaatsen ook botox tegen migraine en overmatig transpireren !

Botox
€ 120,00                        per zone
(voorhoofd
 of fronsrimpel 
of kraaienpootjes)
€ 340,00                        3 zones
(voorhoofd, fronsrimpel en kraaienpootjes)
€ 240,00                         behandeling spanningshoofdpijn
€ 600,00                         beide oksels overmatig transpireren

Fillers 
€ 340,00                        Hyaluronzuur (Glytone) 1,0 ml
€ 340,00                        Radiesse® 1,5 ml

Drs. Kroll werkt met hyaluronzuur van Belotero en Radiesse. Dit is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Hyaluron geeft een natuurlijk mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid.

klik hier voor de informatiefolder botox en fillers

Liposculptuur

Liposculptuur/liposuction, de meer verfijnde vorm van liposuctie, is sinds jaren dé oplossing om storende vetophopingen te verwijderen. De laatste jaren is deze techniek enorm verfijnd en wij bieden diverse methoden. Drs. Kroll, specialist in dit vakgebied, kiest de methode die het best bij u past.

vanaf € 1.050,00

Consult mogelijk bij Beauty Huis (Sittard)

Lipoedeem

Lipoedeem betekent letterlijk vet- en vochtophoping. De afvoer van vocht via het lymfstelsel is onderdrukt en er ontstaat een opstapeling van vet en vocht. Meestal komt lipoedeem voor ter hoogte van de dijen, knieën, kuiten, enkels, armen en heupen. Lipoedeem komt vrijwel uitsluitend bij vrouwen voor en is vaak hormonaal.

Consult mogelijk bij Beauty Huis (Sittard)

Borstvergroting

Borstvergroting is de meest uitgevoerde esthetische operatie in de wereld, het geeft de vrouw haar gevoel van eigenwaarde terug. Door een relatief eenvoudige ingreep kunnen we het zelfvertrouwen teruggeven. De ingreep in het Lipocentrum Maastricht is revolutionair omdat zij onder plaatselijke verdoving geschiedt.

vanaf € 2.600,00

Consult mogelijk bij Beauty Huis (Sittard)

Ooglidcorrectie

Wilt u een frissere blik? Er uitgeruster uitzien? Na een ooglidcorrectie ziet u er energieker en stralender uit. De plastisch chirurg neemt een teveel aan overtollig huid-, vet- en spierweefsel weg. Een litteken ziet u nauwelijks want het sneetje valt precies in de oogplooi. Een aparte ingreep is niet nodig. De plastisch chirurg kan tijdens de behandeling ook uw onderoogleden corrigeren.

vanaf €875,00

Consult mogelijk bij Beauty Huis (Sittard)

× Whatsapp ons