BioPulse Therapy

Wat is BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Bevat het synthetische stoffen?

Nee, de behandeling is volledig natuurlijk.
We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende processen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief.

Hoe werkt het?

Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk
van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

Effectiviteit

ANTI-AGING
– oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
– stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
– stimulatie van collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3)
– verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
– verhoogd het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengt wordt
– verhelderen van hyperpigmentatie

PUISTJES / ONZUIVERE HUID
– toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden
– verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten
– reguleert en normaliseert de talgproductie

STRESS
– wegspoelen van gifstoffen en vrije radicalen uit cellen en omliggend weefsel
– afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem
– afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

Wat gebeurt er na de behandeling?

De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasma effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht. De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen, alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Met de juiste thuisverzorging gaat dit gevoel snel over.

Na de behandeling drinkt de cliënt gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water. Dit is erg belangrijk. Omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig.

Wat kan men bereiken met BioPulse Therapy?

Lifting van gezichtscontouren Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma Fijnere poriënstructuur
Vermindering van talgverstoppingen Gezondere, stralende huid

BioPulse Cleanse – BioPulse Toner – Anti-Gravity Lifting Serum – Biopulse Masker – afsluitende verzorging met VitC Oil en spf50

Boek nu

BioPulse Therapy in combinatie met micro-needling of nano-needling voor lippen/ogen

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen met steriele naaldjes op hoog tempo miniscule gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze gaatjes zijn zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn. De prikkeling die vrijkomt start het genezingsproces van de huid en zet deze aan om de kanaaltjes (gaatjes) zelf dicht te gaan maken met collageen. Hierdoor wordt de huid verstevigd en kunnen rimpels van binnenuit worden opgevuld. Ook worden grove poriën fijner van structuur.

Nano-needling is in principe dezelfde behandeling als micro-needling, maar met een ander kopstuk. Waar bij micro-needling gebruikt wordt gemaakt van een kopstuk met naalden, wordt bij nano-needling gebruik gemaakt van een plat kopstuk zonder naalden. Deze behandeling wordt bij de lippen ingezet als hydratatie boost, wat droge lippen en velletjes tegengaat. Vooral in de winter is dit dus zeer effectief. Ook geeft het de lippen tijdelijk een optisch voller effect.

Bij de ogen wordt nano neeling ingezet om fijne lijntjes, rimpeltjes en (vocht)wallen te behandelen.

Tijdens de behandeling worden speciale hoog geconcentreerde werkstoffen aangebracht die via de gemaakte kanaaltjes (gaatjes) direct kunnen worden opgenomen door de diepere huidlagen. De naalddiepte, het soort naald en de snelheid worden per huidtype en per huidzone aangepast.

Het behandelen met de pen kan trillerig aanvoelen, maar is verder vrijwel pijnloos!

BioPulse Cleanse – BioPulse Toner – Anti-Gravity Lifting Serum – Micro-Needling – Biopulse Masker – afsluitende verzorging met VitC Oil en spf50

Boek nu

Wat gebeurt er na de behandeling?

De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasma effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht. De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen, alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Met de juiste thuisverzorging gaat dit gevoel snel over.

Na de behandeling

  • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water.
  • Probeer het gezicht niet aan te raken i.v.m. bacterie overdracht!
  • Vermijd zon en zonnebank voor minimaal 4 weken, de huid is herstellende en extra gevoelig.
  • Douchen mag na minimaal 24 uur!
  • Vermijd de eerste 24 uur sporten, fysieke inspanning, sauna, zwemmen en baden i.v.m. bacteriën.
  • Gebruik dagelijks een dagcrème met SPF50 (let op: deze mag pas na 24 uur gebruikt worden).
  • De eerste 24 uur mag geen huidverzorgingsproduct of make-up gebruikt worden i.v.m. risico op een allergische reactie
  • Reinig indien echt nodig het gezicht alleen met lauwwarm water!
  • Gebruik na de eerste 24 uur alleen een milde reiniging en de speciale huidverzorgingsproducten die geadviseerd worden.
× Whatsapp ons