Behandelingen

GEEF UW HUID EEN MOOIE EN STRALENDE TOEKOMST

Als u nu eens wist hoe uw huid zou verouderen…Dan is werken aan een huidverjonging wel heel eenvoudig.  360° SKINCODE maakt dit mogelijk. U gezond en fit voelen, er tien jaar jonger uitzien en toch uw natuurlijke looks behouden? Dankzij de combinatie van effectieve behandelingen, veilige, hoogwaardige producten en het gezonde lifestyle advies van 360° SKINCODE ziet u direct verschil. Start vandaag nog en werk met sensationeel en verbluffend resultaat aan een mooie en stralende toekomst voor uw huid!

Niets voor niets is 360 uitgeroepen als winnaar van de Professional Beauty Product of the Year 2020 Award. Gekozen door zowel de Vakjury als Beauty Professionals!

Personal Peel Program 360

Fruitzuren zijn natuurlijk voorkomende bestanddelen, welke al eeuwen gebruikt worden om de huid er beter uit te laten zien. Er zijn verschillende soorten fruitzuren zoals AHA’s & BHA’s. Deze fruitzuren in combinatie met onze Diamond Touch Microdermabrasie zijn een doeltreffend en fantastisch wapen tegen huidveroudering.

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen door in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), melkzuur, amandelzuur of salicylzuur.

Personal Peel Program in combinatie met onze unieke Diamond Touch Microdermabrasie!

Diamond Touch maakt gebruik van geavanceerde technologieën en introduceert daarmee het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. De meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze innovatieve techniek zorgt met haar zuivere diamanten en seruminfusion voor schitterende resultaten. De totale huidconditie is na de behandeling zichtbaar verbeterd en de huid voelt zijdezacht aan.

De huid wordt op een veilige en super effectieve manier gepeeld met een diamanten tip waarbij tegelijkertijd een krachtig huidherstellend serum wordt ingesluisd. Perfect voor droge- en onzuivere huid, acne resten, pigmentvlekken, littekens, lijntjes en rimpels.

× Whatsapp ons